Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (3.52 secunde)
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Sedinta este programata la ora 16:00, potrivit unui anunt al vicepresedintelui Senatului, Ioan Chelaru.
Sedinta Grupului parlamentar PSD din Senat a fost animata ieri de anuntul lui Ioan Talpes de a-si da demisia din partid. ... Ioan Talpes, unul dintre oamenii apropiati ai fostului presedinte Ion Iliescu, a mai declarat ca situatia din PSD si reactiile recente au afectat sanatatea lui Ion Iliescu.
In locul lui, Ministerul Afacerilor Externe a propus comisiilor de specialitate din Parlament avizarea lui Ioan Donca pentru postul de ambasador la Moscova, inainte ca seful statului sa-l recheme pe Prunariu.
Senatorul Ioan Talpes sustine ca numirea sa ca vicepremier in Cabinetul Nastase a fost facuta la interventia mai multor oficiali europeni.
Prefectul judetului Szilagyi Ioan, care este si presedintele filialei judetene a UDMR, a declarat ieri ca schimbarea lui Ioan Bogolin (PNL), actualul director executiv al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu colegul sau de breasla de la UDMR, Kocsis Andras, a fost decisa de o comisie de arbitraj a Coalitiei.
Ajuns aici, Gusa l-a taxat si pe Dan Ioan Popescu (vechi inamic): "Probabil ca Dan Ioan Popescu (liderul pesedistilor bucuresteni - n.r.) il tinea ascuns si il mai scotea in preajma campaniilor electorale, cand avea nevoie de vreo sponsorizare”.
Secretarul Camerei Deputatilor Victor Ponta a declarat ieri ca va sesiza Comisia Juridica de disciplina si imunitati cu privire la faptul ca miercurea trecuta chestorul Ioan Oltean a dezinformat presa in legatura cu absentele de la Biroul Permanent.
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului. De asemenea, regizorul a trimis o echipa de filmare la Roma, la funeraliile lui Ioan Paul al II-lea.
Totodata, desi problemele sunt extrem de vechi, autoritatile centrale nu par a fi sensibilizate de demersurile Primariei Eforie, care doreste reabilitarea statiunilor cu atat mai mult cu cat "vor sau nu vor unii, statiunea Eforie este cea mai veche si merita sa fie tratata cu mai mult respect", precizeaza primarul Ioan Ovidiu Brailoiu.
In rezolutie se mai arata ca, in petitiile lui Leontin Salajan "sunt mentionate numele ministrilor Ioan Mircea Pascu si Ioan Rus, precum si ale procurorilor generali ai Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie".
Dan Ioan Popescu ii da cu tifla lui Geoana Pana sa se lamureasca si problema PC-ului, ultimul pion al puterii, sa vedem insa ce se intampla in tabara opozitiei.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
Invingator la voturi a fost Ioan Chiriac, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean. ... Prezenti la Bucuresti, atat Romeo Stavarache, cat si Ioan Chiriac au prezentat probe si au adus argumente in sprijinul afirmatiilor lor in fata membrilor acestei comisii, insa o solutie finala nu a fost inca pronuntata.
De altfel, pe tot parcursul sedintei, votul exprimat de presedintele Comisiei, Ioan Bivolaru, precum si cel al reprezentantei PRM, Olguta Vasilescu, nu au avut decat rol consultativ.
Mai mult, Cristian Roman a declarat ca liderul social-democrat ar fi fost incompatibil inca de la primul mandat, adica din decembrie 2003, atunci cind l-a inlocuit pe Ioan Aniculaese, dar ca fosta putere a refuzat sa ia act de acest lucru, iar actuala a facut-o abia dupa ce a adunat toate elementele necesare.
Organizatia Municipala PSD Bucuresti a inaugurat ieri in prezenta liderului ei, Dan Ioan Popescu, si a invitatilor Ion Iliescu si Adrian Nastase un nou spatiu destinat socializarii membrilor social-democrati, intitulat „Clubul Tineretului“, unde acestia au la dispozitie Internet si karaoke.
Vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, a declarat ieri ca in primele zile ale lunii septembrie vor fi schimbati din functii atat presedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Adrian Nastase, cat si cel al Senatului, senatorul social-democrat Nicolae Vacaroiu.
google-analytics.com